Preskočite na glavni sadržaj
Održana konferencija „Otpad 2018“ u Zagrebu
14. rujna 2018. – U Zagrebu, 14. rujna 2018. godine, održana je tematska konferencija o otpadu „Otpad 2018“ u organizaciji časopisa Komunal. Konferencija je u interakciji predavača s više od 200 sudionika otvorila važne teme poput hijerarhije gospodarenja otpadom, prevencije i ponovnog korištenja otpada, te skrenula pažnju na temu reciklaže, korištenje otpada u proizvodnji energije te poboljšanja i primjene novih EU pravila za odlaganje pod zemlju.

Na konferenciji su sudjelovale vodeće osobe i institucije iz političkog i strukovnog kruga nadležnog za gospodarenje otpadom: Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Hrvatska gospodarska komora, jedinice lokalne samouprave, centri za gospodarenje otpadom, komunalna društva, dobavljači i mnogi drugi.

Kao predstavnice Grada Zagreba sudjelovale su zamjenica gradonačelnika doc. dr. sc. Olivera Majić i pročelnica Mirka Jozić, ispred Zagrebačkog centra za gospodarenje otpadom Igor Zgomba, a kao predstavnica Zagrebačkog holdinga d.o.o. podružnice Čistoća Jasmina Zuber-Majerić.

Više na www.komunal.hr
 
Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća