Preskočite na glavni sadržaj

Javni poziv za iskazivanje interesa svih gospodarskih subjekata za prezentaciju vozila za odvoz otpada u najmu do 12 mjeseci

12.11.2020. - Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća objavljuje Javni poziv za iskazivanje interesa za prezentaciju vozila za odvoz otpada u najmu do 12 mjeseci.

Vozila su podijeljena u tri grupe po kapacitetu spremnika vozila:
1. teretno vozilo za odvoz otpada kapaciteta 8 m3 - 2 komada,
2. teretno vozilo za odvoz otpada kapaciteta 10 m3 - 5 komada (kombinirani automat za pražnjenje spremnika i kontejnera),
3. teretno vozilo za odvoz otpada kapaciteta 16 m3 - 8 komada.

Sve zainteresirane stranke imat će priliku prezentirati svoje rješenje te objasniti karakteristike kroz konzultativni razgovor. Javni poziv se objavljuje u svrhu prikupljanja informacija o rješenjima i tehnologijama koje postoje na tržištu.

Nakon održanih prezentacija i razgovora sa svima zainteresiranima, Podružnica Čistoća će usuglasiti prijedlog najpovoljnije ponude u poslovnom smislu za podružnicu Čistoća, uzevši u obzir:
 ·         financijske troškove najma,
 ·         tehničke karakteristike vozila i njihovu učinkovitost.

Pozvane gospodarske subjekte molimo da svoje sudjelovanje najave najkasnije do 20.11.2020. godine na adresu e-pošte: tomislav.crnjac@zgh.hr s navođenjem:
 ·         naziva gospodarskog subjekta,
 ·         kontakt telefona,
 ·         podataka o osobama koje će prisustvovati prezentaciji (ime, prezime i funkcija osobe),
 ·         kratkog opisa vozila koje će prezentirati;

Svoja rješenja gospodarski subjekti će moći prezentirati u prostorijama podružnice Čistoća, Radnička cesta 82, Zagreb u upravnoj zgradi na IV katu.
Točan termin i trajanje prezentacija biti će određeni ovisno o broju pristiglih prijava, o čemu će svi zainteresirani biti naknadno obaviješteni putem e-pošte.

​Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća