Preskočite na glavni sadržaj

Javni poziv za iskazivanje interesa svih zainteresiranih gospodarskih subjekata za prezentaciju rješenja sustava elektronske evidencije pražnjenja spremnika otpada

27. listopada 2017. -  Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća iskazuje namjeru objave Javnog poziva za iskazivanje interesa svih zainteresiranih za prezentaciju rješenja sustava elektronske Evidencije pražnjenja spremnika otpada.
Uvođenje sustava elektronske Evidencije pražnjenja spremnika otpada potrebno je provesti sukladno Uredbi o gospodarenju komunalnim otpadom (NN 50/2017).
Svaka zainteresirana stranka imat će priliku prezentirati svoje rješenje te objasniti rad sustava kroz konzultativni razgovor.
Javni poziv se objavljuje u svrhu prikupljanja informacija o rješenjima i tehnologijama koje postoje na tržištu, a usko su vezane za implementaciju Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom (NN 50/2017).
Nakon održanih prezentacija i razgovora sa svima zainteresiranima, podružnica Čistoća će usuglasiti prijedlog najpovoljnije tehnologije u poslovnom smislu za podružnicu Čistoća, uzevši u obzir:
·         financijske troškove investicije i održavanja sustava
·         osiguranje dokaza o izvršenju javne usluge
·         mogućnosti integracije sa postojećim informatičkim sustavima.

Pozvane gospodarske subjekte molimo da svoje sudjelovanje najave najkasnije do 6. studenog 2017. godine na adresu e-pošte Cistoca.Ured.Direktora@zgh.hr s navođenjem:
·         naziva gospodarskog subjekta
·         kontakt telefona
·         podataka o osobama koje će prisustvovati prezentaciji (ime, prezime i funkcija osobe)
·         kratkog opisa sustava koji će se prezentirati
·         eventualne potrebe dodatnog upoznavanja sa postojećim voznim parkom podružnice Čistoća

Prezentacije svojih rješenja gospodarski subjekti imat će priliku prezentirati u prostorijama podružnice Čistoća, Radnička cesta 82, Zagreb u upravnoj zgradi na IV katu, u tjednu od 13. do 17. studenog 2017. godine.
Točan termin i trajanje prezentacija će biti određeni ovisno o broju pristiglih prijava, o čemu će svi zainteresirani biti obaviješteni dana 8. studenog 2017. godine putem e-pošte.
Ukoliko pojedini zainteresirani subjekt iskaže potrebu za dodatnim uvidom u postojeću flotu vozila na koja se namjerava ugraditi sustav za elektronsku Evidenciju pražnjenja spremnika otpada, Vozni park podružnice Čistoća će se moći pregledati u periodu od 9. do 11. studenog 2017., prema rasporedu koji će biti usuglašen sa predstavnicima gospodarskih subjekata.