Preskočite na glavni sadržaj
Pranje spremnika
16. ožujka 2020. 

Dragi sugrađani,
 
Vodeći računa o vašem zdravlju i minimaliziranja mogućnosti širenja virusa Covid-19, uvažavajući preporuke svih relevantnih čimbenika kako na državnoj, tako i razini Grada Zagreba, djelatnici Čistoće od 23. ožujka kreću s pranjem spremnika za otpad. Raspored pranja spremnika za miješani komunalni otpad, za zajednice korisnika po gradskim četvrtima: Maksimir i Gornja Dubrava (ponedjeljak i četvrtak), Novi Zagreb istok i zapad (utorak i petak), Trešnjevka sjever i Stenjevec (srijeda i subota) i Donji grad (treća smjena, svi dani u tjednu). Nakon što se operu navedeni spremnici u ovim gradskim četvrtima, objavit ćemo plan za dalje.
 
Iz tog vas razloga molimo da spremnici budu odloženi na vidljivo mjesto kako bismo čitav postupak neometano i što brže obavili.
 
Svi poslovni procesi u podružnici Čistoća odvijat će se u kontinuitetu. Svjesni smo nastale situacije te također vodimo računa o vašem zdravlju, ali i zdravlju naših djelatnika koji obavljaju svoje poslove na otvorenome.
 
Iz tog razloga moguća su manja odstupanja u odvozu odvojenih frakcija otpada (plastika i papir) dok će odvoz miješanog i biootpada ići sukladno dosadašnjem rasporedu.
 
Ovaj tjedan odvozimo plastiku, a sljedeći papir te vas molimo da vrećice/ spremnici budu u tjednima odvoza odloženi na vidljiva mjesta.
 
O eventualnim izmjenama po pitanju režima odvoza otpada, javnost će biti obaviještena na vrijeme, a sve naše objave možete pratiti na www.cistoca.hr, www.zgh.hr te Facebook stranici ZGH.


Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća