"Zagrebačke športske priče" u Noći muzeja 2018.

23. siječnja 2018. - Povodom manifestacije Noć muzeja, u petak 26. siječnja, od 18 do 1 sat na Zagrebačkom velesajmu u paviljonima 7 i 7A, Zagrebački holding predstavit će kroz "Zagrebačke športske priče", tradiciju sportskog djelovanja zaposlenika. Na gotovo 3.000 četvornih metara prostora izložbom starih fotografija te vrijednih predmeta iz povijesti Zagreba, predstavit će se povijest djelatnosti koja seže čak do 14. stoljeća.
Zajedno sa sportskim savezima i klubovima, partnerima u organizaciji ovogodišnje izložbe, Zagrebački holding ispričat će povijest najpoznatijih zagrebačkih sportskih događanja koje tradicionalno podupire te početke nastanka nekih sportova u Zagrebu.

Čistoća se predstavlja kroz bogatu povijest svoje djelatnosti i sportskih aktivnosti koje se odvijaju od 1965. godine.

Do naše izložbe vozit će izvanredna autobusna linija Trg Mažuranića – Muzej suvremene umjetnosti – Zagrebački velesajam, koja će kretati s Mažuranca svaki puni sat, počevši od 18 pa do 24 sata. Autobusi će sa Zagrebačkog velesajma kretati u razmaku od sat vremena s prvim polaskom u 18:30 sati te zadnjim polaskom u 0:30 sati.

Pozivamo sve, a osobito se nadamo i veselimo djeci da nas posjete u Noći muzeja na Zagrebačkom velesajmu u paviljonima 7 i 7A i dobro se zabave uz sportsko druženje od 18 do 1 sat iza ponoći.
 
Ulaz je slobodan!
Radujemo se vašem dolasku!

Više o postavu Zagrebačkog holdinga možete pronaći ovdje.

http://nocmuzeja.hr/