Preskočite na glavni sadržaj
Konferencija „Čistoća u mojem kvartu“
8. veljače 2019. – U kongresnom centru Forum-Zagreb u četvrtak, 7. veljače 2019. godine, održana je konferencija pod nazivom „Čistoća u mojem kvartu“ u organizaciji Večernjeg lista, Zagrebačkog holdinga i podružnice Čistoća.

Konferencija je organizirana u sklopu akcije koju je Večernji list u suradnji s Podružnicom Čistoća proveo u svim gradskim četvrtima Grada Zagreba u direktnom kontaktu s građanima i predstavnicima gradskih četvrti.

U panel diskusiji sudjelovali su gosp. Igor Zgomba, direktor Zagrebačkog centra za gospodarenje otpadom, gosp. Trpimir Majcan, direktor Sektora za razvoj, gospodarenje otpadom i zaštitu okoliša Podružnice Čistoća, gđa. Marina Pucević, predstavnica gradske četvrti Brezovica, gđa. Jasmina Zuber Majerić, predstavnica gradske četvrti Trešnjevka-jug, gosp. Stanko Gačić, predstavnik gradske četvrti Maksimir i gosp. Goran Rogić, predstavnik gradske četvrti Podsljeme. Završno su se diskusiji pridružili i ostali predstavnici gradskih četvrti.

Cilj konferencije je bio zaokruživanje cjelokupnog projekta u smislu podizanja učinkovitosti kod daljnjeg unaprjeđivanja sustava gospodarenja otpadom u gradu Zagrebu.
Predstavnicima svih 17 gradskih četvrti Grada Zagreba uručena je zahvalnica za sudjelovanje u akciji.

Više o konferenciji možete pročitati u članku Večernjeg lista.