Preskočite na glavni sadržaj
Obilježite s nama Dan planeta Zemlje
26. travnja 2019. - Djelatnosti Zagrebačkog holdinga d.o.o. podružnice Čistoća od iznimnog su značaja za Grad Zagreb, što nas čini posebno odgovornima za kakvoću življenja društvene zajednice u kojoj djelujemo. Svjesni da kvaliteta naših usluga izravno utječe na kakvoću života svih stanovnika grada, društveno odgovornim poslovanjem nastojimo povećati standarde održivog razvoja i zaštite okoliša.
 
Različitim mjerama nastoji se potaknuti građane na odgovoran odnos prema okolišu. Postavljanje spremnika za odvojeno prikupljanje različitih vrsta otpada, akcije odvoza glomaznog i ostalog otpada s kućnog praga, reciklažna dvorišta, mobilna reciklažna dvorišta i zeleni otoci neke su od tih mjera.
 
Naš čistač ulica, jedan je od simbola Grada Zagreba, kao i simbol ekološke i društvene odgovornosti kroz poticaj građanima za korištenje bicikala i značajan doprinos smanjenju onečišćenja koju sa sobom nosi užurbani gradski promet.
 
Pozivamo vas da nam se pridružite na sutrašnjem Story Green Day 2019 povodom obilježavanja Dana planete Zemlje u parku Zrinjevac ove subote, 27. travnja, od 10 do 14 sati!
 
Dođite do našeg štanda (naših čistača ulica) i informirajte se o sprečavanju nastanka otpada, ponovnoj upotrebi otpada, odvajanju i pravilnom postupanju s otpadom. Pripremili smo i naše spremnike za odvojeno odlaganje otpada i molimo vas da ih odgovorno koristite, a kao nagradu od organizatora dobit ćete prekrasne sadnice. Za najmlađe igramo igru Ekodrom!
 
Vidimo se!

Dodatne informacije o događanju možete pronaći na poveznici.