Preskočite na glavni sadržaj
Dogovaranje odvoza glomaznog otpada
8. svibnja 2020. 

Obzirom na nastalu materijalnu štetu u Zagrebu uzrokovanu potresom Zagrebački holding d.o.o, podružnica Čistoća je od dana potresa interventno čistila grad od građevinskog i glomaznog otpada. Molimo građane da više ne iznose glomazni otpad ispred svojih objekata, već od ponedjeljka 11. svibnja 2020. godine odvoz naručuju isključivo izravno od Čistoće putem obrasca, s ciljem da se u dogovoru otpad odvozi planski.
 
Građani su na kućne adrese, uz račune Zagrebačkog holdinga početkom ove godine, zaprimili obrazac Zahtjev za odvoz glomaznog otpada koji se koristi u okviru javne usluge, bez naknade za odvoz od 2 m3.
 
Zahtjevi za odvozom glomaznog otpada zaprimaju se na adresu Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća, Radnička cesta 82, 10 000 Zagreb, na mail adresu: cistoca.glomazno@zgh.hr, ispunjavanjem e-Zahtjeva na internet adresi www.cistoca.hr ili u izravnom kontaktu na brojeve telefona 01/ 6146-555 i 01/ 6146-565 u vremenu od 7 do 20 sati. Nakon zaprimanja zahtjeva građani će u najkraćem mogućem roku dobiti termin odvoza.
 
Ističemo kako građani i dalje mogu, tijekom cijele godine, svoj glomazni otpad besplatno odložiti na jedno od naših reciklažnih dvorišta i mobilnih reciklažnih dvorišta.
 
Pazimo zajedno na čistoću našeg Zagreba i još jednom molimo da se glomazni otpad iznosi u individualno dogovorenom terminu!
 
Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća