Preskočite na glavni sadržaj
Vrećice za odvojeno skupljanje otpada
21. prosinca 2020.

Podružnica Čistoća kontinuirano dijeli vrećice za odvojeno skupljanje otpadne plastične i metalne ambalaže svima, te za odlaganje biootpada zajednicama korisnika u višestambenim objektima. Dijeli se količina vrećica za polugodišnje razdoblje u 2021. godini. Korisnici koji žive u obiteljskim kućama dobivaju 13 žutih vrećica za odvojeno skupljanje plastične i metalne ambalaže, a zajednice korisnika dobivaju 13 žutih vrećica za odvojeno skupljanje plastične i metalne ambalaže te 26 biorazgradivih smeđih vrećica za odlaganje biootpada. Vrećice dostavljaju djelatnici podružnice Čistoća.
 

Rasporedi odvoza otpada: Plastična i metalna ambalažaBiootpad
 
Pravilno odvajanje otpada: Plastična i metalna ambalažaBiootpad
 
Podsjećamo na izvrsne rezultate od samih početaka odvojenog prikupljanja plastične i metalne ambalaže i biootpada u zagrebačkim kućanstvima tijekom 2019. godine: u 2019. godini naspram 2018. godine skupljeno je 7 puta više biootpada i 80% više plastične ambalaže i ovaj trend je nastavljen u prvom polugodištu 2020. godine, gdje je količina odvojeno skupljenog biootpada porasla za 5 puta, a plastične i metalne ambalaže 1,5 puta u odnosu na isto razdoblje 2019. godine. Ovim putem pozivamo naše korisnike na nastavak uspješnog odvajanja otpada.
 
Više o našim uslugama i dodatne informacije možete pronaći na www.cistoca.hr ili dobiti pozivom na 072 500 400 (0 – 24, cijena lokalnog poziva).
 
 
Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća