Preskočite na glavni sadržaj
Odvoz miješanog komunalnog i glomaznog otpada
7. prosinca 2021.

Uz angažman interventnih ekipa i dodatni trud djelatnika, miješani komunalni otpad odvozi se prema rasporedu odvoza koji vrijedi posljednjih godina i nije mijenjan. U slučaju iznimnih situacija izazvanih aktualnom epidemiološkom situacijom, osigurat će se promptno odvoz angažmanom interventnih vozila.
 
Podružnica Čistoća kontinuirano preuzima građevinski materijal, šutu, drvo, plastiku, elektronički otpad, temeljem pojedinačnih zahtjeva za odvoz glomaznog otpada od građana i u reciklažnim dvorištima. Mogući su privremeni i kratkotrajni zastoji pri zbrinjavanju određenih vrsta otpada koje se kategoriziraju kao glomazni otpad, kao što su: tapecirani namještaj i ojastučene garniture (madraci, fotelje i naslonjači), podne obloge (linoleum, tepisi, krzno) i slično.
 
Građani koji su uputili zahtjeve za odvozom krupnog (glomaznog) otpada na svom kućnom pragu, koji su za ovu godinu zaprimani do 15. studenoga 2021., bit će kontaktirani od strane naših djelatnika do kraja ovog mjeseca radi dogovora o što bržem pružanju usluge odvoza.
 
 
Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća