Preskočite na glavni sadržaj
19. srpnja 2021.

Podružnica Čistoća kontinuirano dijeli vrećice za odvojeno skupljanje otpadne plastične i metalne ambalaže svima, te za odlaganje biootpada zajednicama korisnika u višestambenim objektima. Dijeli se količina vrećica za godišnje razdoblje. Korisnici koji žive u obiteljskim kućama dobivaju 26 žutih vrećica za odvojeno skupljanje plastične i metalne ambalaže od 60 litara i 13 žutih vrećica od 120 litara, a zajednice korisnika dobivaju 26 žutih vrećice za odvojeno skupljanje plastične i metalne ambalaže od 60 litara te 104 biorazgradive smeđe vrećice za odlaganje biootpada od 10 litara. Vrećice dostavljaju djelatnici podružnice Čistoća.

Rasporedi odvoza otpada: Plastična i metalna ambalaža, Biootpad, aplikacija Moj Otpad (kalendar odvoza)

Pravilno odvajanje otpada: Plastična i metalna ambalaža, Biootpad

Podsjećamo na izvrsne rezultate odvojenog prikupljanja plastične i metalne ambalaže i biootpada u zagrebačkim kućanstvima tijekom 2020. godine: u 2020. je skupljeno 314% više biootpada i 97,26% više otpadne plastične ambalaže naspram 2019. godine. Ovim putem pozivamo naše korisnike na nastavak uspješnog odvajanja otpada.

Više o našim uslugama i dodatne informacije možete pronaći na www.cistoca.hr ili dobiti pozivom na 072 500 400 (0 – 24, cijena lokalnog poziva).


Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća