Preskočite na glavni sadržaj

Zaposlenici Čistoće u velikom broju ponovo darivali krv

13. svibnja 2021. 

Dana 12. svibnja 2021. godine održana je još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi, koju u našim prostorima redovno organizira Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu i Crveni križ. Akcije darivanja krvi u podružnici se održavaju godinama svaka tri mjeseca, a održale su se redovno i tijekom 2020. i 2021. godine. Ovim akcijama se odaziva sve više zaposlenika, a jučer se odazvalo čak 86 zaposlenika Čistoće.

Društveno odgovorne prakse su srž poslovanja te se kontinuirano podržavaju i potiču aktivnosti koje pružaju veće vrijednosti za društvo. Zagrebački holding d.o.o. je primjer tvrtke koja uključuje svoje zaposlenike u korporativne akcije darivanja krvi i omogućava da zaposlenici krv daruju i na radnom mjestu. Zagrebački holding omogućuje svim zaposlenicima koji su darovali krv dva slobodna dana (plaćeni dopust), sukladno Kolektivnom ugovoru.

Zahvaljujemo našim zaposlenicima što su se u ovolikom broju odazvali akciji, te i na ovaj način pokazali nesebičnost, plemenitost i empatiju pomoći drugome u potrebi.
Ove akcije u Holding grupi nastavljaju se i dalje.
 
Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća