Preskočite na glavni sadržaj

Poziv predstavnicima stanara za dodjelu spremnika za odvajanje otpada

Poziv predstavnicima stanara za dodjelu spremnika za odvajanje otpada
2. kolovoza 2022.

Pozivamo predstavnike stanara višestambenih objekata na području grada Zagreba, ukoliko imaju potrebu za dodatnim spremnicima za odvajanje komunalnog otpada, da se obrate u Zagrebački holding d.o.o. podružnicu Čistoća za dodjelu spremnika od 1100 litara za odvojeno prikupljanje otpadne plastične i metalne ambalaže, papirnate ambalaže te biootpada.

Uvjet je da se spremnici za odvojeno prikupljanje moraju nalaziti na obračunskom mjestu kod korisnika usluge te da na dan odvoza budu dostupni za pražnjenje.

Predstavnici stanara zamolbu za spremnikom mogu poslati na adresu Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća, Radnička cesta 82, 10 000 Zagreb, putem maila: cistoca©zgh.hr ili pozivnog centra na broju: 072 500 400.

Prilikom apliciranja za spremnike, molimo predstavnike stanara da razmotre i dosadašnje volumene spremnika za odvojeno prikupljanje otpadne plastike, papira i biootpada, kako bi svi spremnici za odvojeno odlaganje reciklabilnog otpada bili volumenom usklađeni potrebama stanara.

Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća