Preskočite na glavni sadržaj

Zahvala našem radniku na trudu da vrati pronađeni novčanik

5. siječnja 2022.

​Na info mail podružnice Čistoća početkom ove godine zaprimljena je pohvala našem kolegi, koju prenosimo u cijelosti:
"Poštovani,
želio bih ovim putem zahvaliti vašem djelatniku/čistaču Vladi Antunoviću koji je 18. prosinca negdje kod uspinjače u Tomićevoj ulici pronašao izgubljeni/ukradeni novčanik s dokumentima. Zahvaljujući vizitki došao je do mene i novčanik na preuzimanje ostavio 29. prosinca u restoranu Uspinjača. Ovakvi potezi vraćaju vjeru u ljude. Stoga veliko hvala gospodinu Vladi i svako dobro svima u 2022. godini.
Srdačno,
Vedran Brkulj“

Kolega Vlado dugogodišnji je radnik podružnice Čistoća. Prema riječima njegovih kolega, vrlo je jednostavan i samozatajan. Također, ovo nije prvi puta da je pronašao izgubljeni novčanik no, kako sam kaže, niti jednom nije dvojio o tome kako će postupiti, kao uostalom i ostale njegove kolege.
Mediji su do sada u više navrata pisali o našim radnicima koji su na razne načine pomagali građanima te s ponosom možemo reći da ovakvi postupci naših kolega nisu rijetkost.
U svakodnevnom obavljanju svog posla nerijetko se nađu u raznim situacijama i, koliko je god moguće, izađu u susret te pomognu našim sugrađanima.
Koristimo prigodu te zahvaljujemo kolegi Vladi Antunoviću i svim ostalim kolegama koji svojim odlukama, a nadasve profesionalnim odnosom prema poslu, pridonose pozitivnom imidžu naše tvrtke u javnosti. ​​​​​​​ ​​​​​​​

Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća