Preskočite na glavni sadržaj
Obilježena 100. godišnjica
3. svibnja 2023.

„Tisuće vrijednih ruku za stoljeće zagrebačke Čistoće“ slogan je pod kojim se ove godine obilježava 100. godišnjica podružnice Čistoće Zagrebačkog holdinga, a koja je počela akcijom čišćenja gradskih četvrti i nastavila se današnjom proslavom za zaposlenike. U obraćanju djelatnicima voditelj Podružnice Davor Vić je izjavio:


„Nama kojih je danas u Čistoći skoro dvije tisuće ove je godine pripala čast da obilježimo tih prvih sto godina. I ovo je vrlo vjerojatno jedinstvena životna prilika za svakog od nas - biti dio firme koja postoji već sto godina. Stoga smo se danas prigodno i u duhu onoga što svakodnevno radimo i predstavljamo ovom gradu okupili i obilježili veliku obljetnicu. Želim nam da budemo najbolji pružatelj usluga od javnog interesa. Jer mi čistimo Zagreb. Grad u koji svi gledaju kao u uzor. Nekad smo kupili smeće. Danas smo temelj kružnog gospodarstva. Onog od kojeg se očekuje da omogući čovjeku da ispred sebe ima održivu budućnost. Hvala svakom djelatniku koji je radio i radi u interesu Čistoće. Sretan nam rođendan!“

Gradonačelnik Tomislav Tomašević je prilikom posjeta Podružnici izjavio: „Zadovoljni radnici komunalnih poduzeća znače kvalitetne usluge, što znači zadovoljne građane. Hvala vam što tome pridonosite svaki dan”.

Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća