Preskočite na glavni sadržaj
Suradnja s učilištem Orsus grupe
U reciklažnom dvorištu Klara ponovno su nas posjetili polaznici Programa obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije gospodarenje otpadom, učilišta ORSUS.

ORSUS učilište provodi više od 50 programa obrazovanja koji se upisuju u E radnu knjižicu.
Program Gospodarenje otpadom ima značajan utjecaj na razvoj zelenih zanimanja i održivog gospodarenja otpadom. Financiranje programa sredstvima Europske unije i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u punom iznosu (100%) dodatno naglašava važnost ovog područja i potrebu za kvalificiranim stručnjacima, kao i važnost pružanja obrazovanja o gospodarenju otpadom i promicanja svijesti o važnosti recikliranja i očuvanja okoliša.

Posjet reciklažnom dvorištu pružio je polaznicima priliku da praktično primijene stečena znanja i upoznaju se s radom i značajem reciklažnih dvorišta u sustavu gospodarenja otpadom. Reciklažna dvorišta igraju ključnu ulogu kao poveznica između građana, skupljača otpada i obrađivača otpada, potičući recikliranje i pravilno zbrinjavanje otpada.

Suradnja između ORSUS učilišta i Zagrebačkog holdinga d.o.o. podružnice Čistoća izuzetno je važna za razvoj stručnosti i podizanje svijesti o održivom gospodarenju otpadom.
 
Raduje nas potvrda uspješne suradnje i očekujemo njihov sljedeći posjet.
 
Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća