Preskočite na glavni sadržaj

Javni poziv za iskazivanje interesa svih gospodarskih subjekata za prezentaciju sigurnosnih sustava za vožnju unatrag

Zagreb, 12. travnja 2022.

Zagrebački holding d.o.o. Podružnica Čistoća objavljuje Javni poziv za iskazivanje interesa za prezentaciju sigurnosnih sustava za vožnju unazad na postojećim specijalnim teretnim vozilima za odvoz otpada u vlasništvu Podružnice Čistoće.
Predmet nabave je nabava sigurnosnih sustava za vožnju unazad putem otvorenog javnog poziva za cca 140 vozila.
 
Sigurnosni sustav treba omogućavati:
  1. tehničku potporu vozaču kako bi imao maksimalnu pozornost prilikom skretanja, manevriranja i vožnje unazad u skučenim gradskim uličicama grada Zagreba,
  2. osim samog vozača, sustavi moraju obuhvatiti i sigurnost (npr. zvučni signal ili drugo) pomoćnih radnika na stražnjim papučama vozila kao i svih ostalih sudionika u prometu,
  3. prezentirani sustavi moraju imati mogućnost integracije na postojeća vozila za odvoz otpada u vlasništvu Podružnice Čistoća, te jednostavnu demontažu s jednog vozila i montažu na drugo vozilo u vlastitoj režiji.

Svi zainteresirani gospodarski subjekti imat će priliku prezentirati svoja rješenja i objasniti karakteristike kroz konzultativni razgovor.
Javni poziv se objavljuje u svrhu prikupljanja informacija o rješenjima i tehnologijama koje postoje na tržištu.
 
Svi zainteresirani gospodarski subjekti mogu dostaviti podatke i informativne ponude do petka, 22.04.2022. god. do 14,00 sati.
 
Pozvane gospodarske subjekte molimo da svoje podatke i informativne ponude dostave na adresu e-pošte: tomislav.crnjac@zgh.hr i josip.boc@zgh.hr
  • naziv gospodarskog subjekta;
  • kontakt:  telefon;
  • podatak o osobama koje će prisustvovati prezentaciji (ime, prezime i funkcija osobe);
  • kratak tehnički opis tehničkog sustava kojeg će prezentirati.

Točan termin i trajanje prezentacija biti će određeni ovisno o broju pristiglih prijava, o čemu će svi zainteresirani gospodarski subjekti biti naknadno obaviješteni putem e-pošte 25. travnja 2022. godine.
 

Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća