Preskočite na glavni sadržaj

Javni poziv za iskazivanje interesa svih zainteresiranih gospodarskih subjekata za prezentaciju mobilne drobilice

05.10.2020. - Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća objavljuje Javni poziv za iskazivanje interesa za prezentaciju mobilne drobilice.
Sve zainteresirane stranke imat će priliku prezentirati svoje rješenje te objasniti karakteristike i način rada mobilne drobilice kroz konzultativni razgovor. Javni poziv se objavljuje u svrhu prikupljanja informacija o rješenjima i tehnologijama koje postoje na tržištu.
Nakon održanih prezentacija i razgovora sa svima zainteresiranima, podružnica Čistoća će usuglasiti prijedlog najpovoljnije tehnologije u poslovnom smislu za podružnicu Čistoća, uzevši u obzir:
 ·         financijske troškove i investicije u mobilnu drobilicu,
 ·         karakteristike i učinkovitost, odnosno tehničke specifikacije mobilne drobilice, te
 ·         mogućnosti integracije u postojeći sustav obrade.
Pozvane gospodarske subjekte molimo da svoje sudjelovanje najave najkasnije do 12.10.2020. godine na adresu e-pošte: trpimir.majcan@zgh.hr s navođenjem:
 ·         naziva gospodarskog subjekta,
 ·         kontakt telefona,
 ·         podataka o osobama koje će prisustvovati prezentaciji (ime, prezime i funkcija osobe),
 ·         kratkog opisa mobilne drobilice koju će prezentirati;
Svoja rješenja gospodarski subjekti će moći prezentirati u prostorijama podružnice Čistoća, Radnička cesta 82, Zagreb u upravnoj zgradi na IV katu.
Točan termin i trajanje prezentacija biti će određeni ovisno o broju pristiglih prijava, o čemu će svi zainteresirani biti naknadno obaviješteni putem e-pošte.

​Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća