Preskočite na glavni sadržaj

Javni poziv za iskazivanje interesa svih zainteresiranih gospodarskih subjekata za prezentaciju vrećica za prikupljanje otpada

06.10.2020. - Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća objavljuje Javni poziv za iskazivanje interesa za prezentaciju vrećica za prikupljanje otpada.
 
Podružnica Čistoća priprema dokumentaciju za  pokretanje postupak Javne nabave vrećica za prikupljanje otpada.
Prije pokretanja postupka Podružnica Čistoća provodi analizu tržišta sa sudionicima na tržištu s ciljem prikupljanja podataka koji mogu koristiti  za pripremu i izradu dokumentacije o nabavi.
Sve zainteresirane stranke imat će priliku prezentirati svoje proizvoda te objasniti karakteristike kroz konzultativni razgovor. Javni poziv se objavljuje u svrhu prikupljanja informacija o rješenjima i tehnologijama koje postoje na tržištu.
Radi se o vrećicama za sakupljanje biorazgradivog otpada i vrećicama za prikupljanje plastične i metalne ambalaže.
Ukoliko ste zainteresirani a u  svrhu poboljšanja naših usluga lijepo Vas molimo da svoje sudjelovanje najavite najkasnije do 12.10.2020. godine na adresu e-pošte: cistocanabava@zgh.hr  s navođenjem:
 ·         naziva gospodarskog subjekta,
 ·         kontakt telefona,
 ·         podataka o osobama koje će prisustvovati prezentaciji (ime, prezime i funkcija osobe),
 ·         kratki opisa asortimana
Svoja proizvode gospodarski subjekti će moći prezentirati u prostorijama podružnice Čistoća, Radnička cesta 82, Zagreb u upravnoj zgradi na IV katu.
Točan termin i trajanje prezentacija biti će određeni ovisno o broju pristiglih prijava, o čemu će svi zainteresirani biti naknadno obaviješteni putem e-pošte.

​Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća